Medewerkers

Tandarts: J.W. Hartman
Tandarts: J.W. Hartman
Mijn studie tandheelkunde heb ik gevolgd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, de huidige Radboud Universiteit, waar ik in 2003 ben afgestudeerd. Tijdens mijn opleiding heb ik mij extra verdiept in gecompliceerd kroon- en brugwerk. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken gewerkt. Na ervaring te hebben opgedaan in de algemene tandheelkunde ontstond ook een extra interesse in de endodontie, beter bekend als wortelkanaalbehandelingen. Het vergt geduld en precisie om in een gebied, dat met het blote oog vrijwel onzichtbaar is, aan het werk te zijn. Juist die nauwgezetheid boeit mij en vormt voor mij een uitdaging, daarom heb ik mij daar extra op toegelegd.
Tandarts: M.E.H. Mulder
Tandarts: M.E.H. Mulder
In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voordat ik aan mijn studie tandheelkunde begon, heb ik een jaar gezondheidswetenschappen in Maastricht gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik 4 maanden ontwikkelingswerk gedaan in Nepal en ben enorm onder de indruk geraakt van hoe de gezondheidszorg daar is. Na mijn afstuderen heb ik les gegeven aan de faculteit Tandheelkunde en Mondzorgkunde te Groningen en ben ik gaan waarnemen in diverse praktijken. Tevens ben ik als docent werkzaam geweest bij de opleiding voor preventieassistenten. Binnen de tandheelkunde heb ik als speciaal aandachtsgebied orthodontie en esthetische tandheelkunde.
Praktijkmanager: Suzanne van Zwieten
Praktijkmanager: Suzanne van Zwieten
In het verleden ben ik werkzaam geweest bij een beveiligingsbedrijf waar ik de functie bekleedde van regio receptioniste in combinatie met de functie van teamleidster. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met frontoffice- werkzaamheden, het verlenen van services en oplossingsgericht bezig zijn. Voor mij is het een uitdaging om, voor de praktijk en voor u als cliënt, alles perfect te laten verlopen. De kans is groot dat, als u ons belt, mij aan de telefoon krijgt. Heeft u een probleem of een verbeterpunt dan hoor ik dat graag. Ik ga daar zeker mee aan de slag.
Praktijkmanager: Loulou Albers
Praktijkmanager: Loulou Albers
Tandartsassistente: Antoinette den Hollander
Tandartsassistente: Antoinette den Hollander
Al lange tijd werk ik in de tandheelkunde. Ik ben gestart als allround medewerkster in een algemene tandartspraktijk. Vervolgens heb ik in een orthodontiepraktijk gewerkt waar ik ervaring in de orthodontie heb opgedaan. Ik beleef veel plezier aan de afwisseling in het werk en de omgang met verschillende mensen. Sinds 2011 maak ik al deel uit van dit team.
 Preventieassistente: Yasmin Veenstra
Preventieassistente: Yasmin Veenstra
Na mijn afstuderen als illustrator aan de kunstacademie in Zwolle heb ik een bewuste stap gezet. Ik had de wens mijn freelance opdrachten te combineren met een afwisselende baan waarin ik iets zou kunnen betekenen voor andere mensen en mezelf verder zou kunnen ontwikkelen. Ik ben erg blij dit in het vak van tandartsassistente te hebben gevonden en ben gediplomeerd voor het maken van restauraties. Sinds 2011 versterk ik het team van Hartman en Mulder Tandartsen.
Tandartsassistente: Yvette Schäffer
Tandartsassistente: Yvette Schäffer
Ik heb 19 jaar in de detailhandel gewerkt, nadat het bedrijf waar ik werkte in 2016 failliet ging en ik plotseling zonder werk kwam te zitten, ben ik gaan onderzoeken wat de volgende stap in mijn carrière zou zijn. Ik kwam een vacature tegen bij een tandartspraktijk waar ze op zoek waren naar een assistente in combinatie met een opleiding tot tandartsassistente. Deze opleiding heb ik eind 2018 met succes afgerond en sinds januari 2019 ben ik werkzaam bij Hartman & Mulder Tandartsen. Binnen deze praktijk heb ik mijn kennis verbreed met een cursus voor het geven van anesthesie en voor het verwijderen van tandsteen. Het mooiste van mijn werk vind ik het omgaan met de patiënten en de afwisseling die het elke dag met zich mee brengt. Ik ga met veel plezier naar mijn werk toe!
Preventieassistente: Mariska Gorsseling
Preventieassistente: Mariska Gorsseling
Ik ben sinds 2011 werkzaam als tandartsassistente en in 2014 heb ik mijn diploma voor preventieassistente behaald. Ik versterk het team van Hartman & Mulder Tandartsen sinds juli 2021, dit doe ik met veel plezier. Ik besteed veel zorg aan mijn patiënten en vind het leuk om mijn deskundigheid over te brengen aan de patiënt. Mijn vakgebied richt zich met name op de gezondheid van het tandvlees en parodontitis, daarom start ik in oktober 2023 met een opleiding om mij hierin te specialiseren.
Tandartsassistente: Reinette van Lennep
Tandartsassistente: Reinette van Lennep
Tandartsassistente IO: Yara Balk
Tandartsassistente: IO: Yara Balk
Tandartsassistente: Daniëlle Voorhorst
Tandartsassistente: Daniëlle Voorhorst
Preventieassistente: Jacqueline Looijen
Preventieassistente: Jacqueline Looijen

Contact