Medewerkers

Tandarts: J.W. Hartman
Tandarts: J.W. Hartman
Mijn studie tandheelkunde heb ik gevolgd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, de huidige Radboud Universiteit, waar ik in 2003 ben afgestudeerd. Tijdens mijn opleiding heb ik mij extra verdiept in gecompliceerd kroon- en brugwerk. Na mijn afstuderen heb ik in verschillende praktijken gewerkt. Na ervaring te hebben opgedaan in de algemene tandheelkunde ontstond ook een extra interesse in de endodontie, beter bekend als wortelkanaalbehandelingen. Het vergt geduld en precisie om in een gebied, dat met het blote oog vrijwel onzichtbaar is, aan het werk te zijn. Juist die nauwgezetheid boeit mij en vormt voor mij een uitdaging, daarom heb ik mij daar extra op toegelegd.
Tandarts: M.E.H. Mulder
Tandarts: M.E.H. Mulder
In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voordat ik aan mijn studie tandheelkunde begon, heb ik een jaar gezondheidswetenschappen in Maastricht gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik 4 maanden ontwikkelingswerk gedaan in Nepal en ben enorm onder de indruk geraakt van hoe de gezondheidszorg daar is. Na mijn afstuderen heb ik les gegeven aan de faculteit Tandheelkunde en Mondzorgkunde te Groningen en ben ik gaan waarnemen in diverse praktijken. Tevens ben ik als docent werkzaam geweest bij de opleiding voor preventieassistenten. Binnen de tandheelkunde heb ik als speciaal aandachtsgebied orthodontie en esthetische tandheelkunde.
Office manager: Suzanne van Zwieten-Lemkes
Office manager: Suzanne van Zwieten-Lemkes
In het verleden ben ik werkzaam geweest bij een beveiligingsbedrijf waar ik de functie bekleedde van regio receptioniste in combinatie met de functie van teamleidster. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met frontoffice- werkzaamheden, het verlenen van services en oplossingsgericht bezig zijn. Voor mij is het een uitdaging om, voor de praktijk en voor u als cliƫnt, alles perfect te laten verlopen. De kans is groot dat, als u ons belt, mij aan de telefoon krijgt. Heeft u een probleem of een verbeterpunt dan hoor ik dat graag. Ik ga daar zeker mee aan de slag.
 Assistente: Yasmin Veenstra
Assistente: Yasmin Veenstra
Na mijn afstuderen als illustrator aan de kunstacademie in Zwolle heb ik een bewuste stap gezet. Ik had de wens mijn freelance opdrachten te combineren met een afwisselende baan waarin ik iets zou kunnen betekenen voor andere mensen en mezelf verder zou kunnen ontwikkelen. Ik ben erg blij dit in het vak van tandartsassistente te hebben gevonden en ben gediplomeerd voor het maken van restauraties. Sinds 2011 versterk ik het team van Hartman en Mulder Tandartsen.
Assistente: Antoinette den Hollander
Assistente: Antoinette den Hollander
Al lange tijd werk ik in de tandheelkunde. Ik ben gestart als allround medewerkster in een algemene tandartspraktijk. Vervolgens heb ik in een orthodontiepraktijk gewerkt waar ik ervaring in de orthodontie heb opgedaan. Ik beleef veel plezier aan de afwisseling in het werk en de omgang met verschillende mensen. Sinds 2011 maak ik al deel uit van dit team.
Assistente: Simone Koote
Assistente: Simone Koote
In het verleden heb ik een opleiding gedaan tot administratief medewerkster. Toen ik eenmaal aan het werk was vond ik dit niet uitdagend genoeg en ben ik aan de slag gegaan in een tandartsenpraktijk. Ik begon aan de receptie en werd vervolgens opgeleid tot tandartsassistente. Aanvullend heb ik de opleiding tot preventieassistent en een cursus voor het geven van anesthesie gedaan, welke ik beiden met succes heb afgerond. Per 1 december 2013 ben ik in deze praktijk begonnen waar ik met plezier naar toe ga. Het leuke aan dit vak / deze praktijk is de hoeveelheid afwisseling, geen dag is hetzelfde.

Contact