Algemene informatie

Tarieven 

De tandartstarieven worden in Nederland vastgesteld door de NZA. Deze worden door ons gehanteerd. 

 

Factuur

Indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft afgesloten verloopt de facturatie via Infomedics. Als u geen aanvullende tandartsverzekering heeft voldoet u de betaling direct aan de balie. 

Vergoeding van uw zorgverzekeraar

Als uw zorgverzekeraar een gedeelte van uw factuur vergoed, staat dit duidelijk op de factuur vermeld. Het deel dat niet vergoed is betaald u aan Infomedics. Indien er geen vergoeding op de factuur staat, betaald u de gehele factuur aan Infomedics. Heeft u vragen over de vergoeding neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Regel het online

Op de website van Infomedics (www.infomedics.nl) kunt u veel zaken rondom de betaling van uw factuur snel en eenvoudig regelen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Status van uw betaling controleren.  U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het betalingskenmerk (cijferreeks) in die op de factuur staat en controleer of uw factuur is betaald. Als dit niet het geval is kunt u direct betalen via iDEAL. 
  • Betalingsregeling treffen. Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u kosteloos uitstel van betaling aanvragen. Ook kunt u tegen kosten een betalingsregeling treffen. Online vindt u meer informatie over het Infomedics Betaalplan. 

Indien u vragen heeft over de betaling van uw nota, bel dan met de servicedesk van Infomedics op telefoonnummer 036 - 20 31 900 (maandag tot en met vrijdag  van 09.00 uur tot 17.00 uur).

Tevens bestaat de mogelijkheid om de betaling van uw behandeling direct aan de balie te voldoen. U ontvangt dan een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. 

Klachtenregeling
Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch niet tevreden zijn, meldt het aan ons. Wij kunnen en willen leren van feedback en zullen proberen om de kwestie zo goed mogelijk op te lossen. Een gesprek kan vaak al veel onduidelijkheden wegnemen. Mocht u na het gesprek van mening zijn dat er geen passende oplossing wordt geboden, dan kunt u contact opnemen met de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). De praktijk is hierbij aangesloten. Voor meer informatie kunt u kijken op www.knmt.nl.

Onze medewerkers

Loulou

Praktijkmanager Meer informatie

Yasmin

Preventieassistente Meer informatie

Antoinette

Tandartsassistente Meer informatie

Yvette

Tandartsassistente Meer informatie

Mariska

Preventieassistente Meer informatie

Daniëlle

Tandartsassistente

Mariska I

Tandartsassistente

Sandra

Sterilisatie assistente

Contact